Információk


Foglalás

Parkolóhelyét lefoglalhatja gyorsan és kényelmesen telefonon vagy online honlapunkon.

Parkolási díj

Tartalmazza az autó őrzését 0-24 órában, a transzferköltséget a Ferihegy terminálokra, a parkoló kártya kiállítását és a foglalási díjat.

Parkolás és Transzfer

Megérkezését követően a parkolásban személyzetünk segíti vagy igény esetén elvégzi azt Ön helyett. Csomagjait átpakoljuk a klimatizált minibuszba, mellyel ingyenesen elszállítjuk Önt a terminálhoz az oda és vissza úton egyaránt.

Parkoló kártya és biztonság

A rövid és gyors adminisztráció során parkoló kártyát állítunk ki, melyen az Ön autójának rendszáma, a tulajdonos aláírása és az érkezés időpontja is szerepel. A parkoló kártya garancia autója biztonságára, mely nélkül illetéktelen személyek nem juthatnak autójához.

A parkolóba való behajtáskor az Önök érdekében biztonsági fényképfelvétel készülhet. A felvételeket a parkoló kizárólag biztonsági célból a működés körében használja fel, és a parkoló elhagyása után 30 nappal megsemmisíti.

Parkolási és transzfer idők

Az érkezés utáni adminisztráció, a parkolás és csomagok átpakolása kb. 8-12 percet vesz igénybe. Parkolónk a terminálokhoz a legközelebb található, ami forgalomtól függően csak 3-8 perces transzferidőt jelent.

Hazaérkezés

Visszaérkezésekor miután átvette csomagjait a repülőtéren, kérjük hívja fel a parkoló kártyán található mobil számot (06 20 954 7163), amit érdemes elmenteni mobiltelefonjába már induláskor, és kollégáink perceken belül megérkeznek Önért és családjáért.